Σχετικά με μας

Home / Σχετικά με μας

εγκατάσταση υγραεριοκίνησης | υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων | υγραεριοκίνηση Αθήνα | υγραεριοκίνηση τιμές | υγραεριοκίνηση lpg

Η Europegas Sp.z.o.o., είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αυτοκινήτου LPG/CNG. Είμαστε παρόντες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991.

Συστήματα αεριοκίνησης

Το βασικό μας προϊόν είναι το LPG/CNG Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN. Είμαστε επίσης κατασκευαστές των μειωτήρων γενιάς IV και injection rails.

Τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή τόσο στις Εθνικές αγορές, όσο και στις Παγκόσμιες των συστημάτων LPG/CNG χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακράς διάρκειας απόδοσης τους.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ μετατροπής αυτοκινήτων σε LPG/CNG, που περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε LPG/CNG.

Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 και ECE 110. Κατασκευάζουμε αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας πέρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα.

Έχουμε βραβευτεί με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας. Τα συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών.

Είναι ένα βραβείο για την αποτελεσματική διαχείριση, την καλή πολιτική ανάπτυξης, την εκπλήρωση των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και των πιο υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαθέτουμε τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική μας ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα ταλαντούχων προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών αναπτύσονται καινότομες λύσεις.

Χάρη σε αυτή την ομάδα είμαστε σε θέση να ερευνούμε, να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα σύμφωνα με την πιο μοντέρνα τεχνολογία. Το γεγονός ότι η κατασκευή και συναρμολόγηση των ηλεκτρονικών συσκευών μας, των ιμάντων πρόσδεσης και των μειωτήρων γίνεται στην Πολωνία, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε πλήρη έλεγχο της ποιότητας τους.

Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται πολλές φορές και βελτιώνονται, έτσι ώστε ο πελάτης να πάρει από εμάς τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα που θα πλήρουν όλες τις απαιτήσεις του.

εγκατάσταση αεριοκίνησης | αεριοκίνηση αυτοκινήτων | αεριοκίνηση Αθήνα | αεριοκίνηση τιμές | αεριοκίνηση lpg

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!