Σύστημα διαδοχικού ψεκασμού OSCAR-N OBD CAN

Home / Συστήματα / Σύστημα διαδοχικού ψεκασμού OSCAR-N OBD CAN

Σύστημα διαδοχικού ψεκασμού OSCAR-N OBD CAN

Σύστημα διαδοχικού ψεκασμού OSCAR-N OBD CANΤο OSCAR-N – PLUS είναι ένας μικροεπεξεργαστής διαχείρισης συστήματος υγραερίου, προορίζεται κυρίως για τα σύγχρονα αυτοκίνητα , τα οποία είναι τεχνολογικά προηγμένα στο σύστημα OBD2, με δυνατότητα επικοινωνίας μέσω των ψηφιακού σειριακού διαύλου CAN. Δίνει την δυνατότητα διάγνωσης OBD του αρχικού ECU βενζίνης του αυτοκινήτου από το επίπεδο του λογισμικού χειρισμού LPG.

Συστήματα αεριοκίνησης

Εκτός από τα σήματα του αρχικού εγχυτήρα βενζίνης, ο διαχειριστής χρησιμοποιεί επιπλέον πληροφορίες από το σύστημα OBD του αυτοκινήτου (όπως το κενό, τα σήματα από τους δύο ανιχνευτές λάμδα, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα διαγωγών καυσίμων) για να καθορίσει το ποσό του αερίου που απαιτείται στη συγκεκριμένη στιγμή.
Ο διαχειριστής διαβάζει τις παραμέτρους από τη διόρθωση του μείγματος που αναφέρονται ανωτέρω και προσαρμόζει τις ώρες ανοίγματος των εγχυτήρων υγραερίου για να πραγματοποιήσει την «περικοπή καυσίμου σε βραχυπρόθεσμο χρόνο» και την «περικοπή καυσίμου σε μακροπρόθεσμο χρόνο».
Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι το γεγονός ότι οι ελεγκτές λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα με τον κινητήρα του αυτοκινήτου , όπως Hemi (μέρος των κυλίνδρων προσωρινά απενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια της λειτουργείας τους), Valvetronik (σταθερή αξία του κενού στην πολλαπλή εισαγωγής) και στα αυτοκίνητα τα οποία έχουν χρονικές διαφορές στο άνοιγμα μεταξύ των μεμονομένων εγχυτήρων.(Subaru)
Το OSCAR-N OBD/CAN μπορεί να λειτουργήσει με μεγάλη ποικιλία εγχυτήρων:RAILGAS, RAIL, REG, MATRIX, MAGIC JET, VALTEK, PLANIJET, H2000, KEIHIN με αντίσταση από 1 έως 6 Ohm.
Είναι η μικρότερη συσκευή στην αγορά διαδοχικού συστήματος ψεκασμού υγραερίου το οποίο μπορεί να ελέγχει μέχρι και 8 κυλίνδρους
100% αδιάβροχο με διαστάσεις θήκης :130 (μήκος) x 100 mm (πλάτος) x 28 mm (πάχος).
Χάρη στην anti-surtension προστασία και το ότι οι συσκευές βασίζονται στην κάρτα τυπωμένου κυκλώματος  στην τελευταία τεχνολογία  παραγωγής και με τη χρήση της υψηλότερης κατηγορίας των στοιχείων του συστήματος είναι απολύτως αλάνθαστο.
Διαχειριστές , καλωδιώσεις, διακόπτες και αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας περνάνε από προσεκτικό έλεγχο δύο φορές πριν εγκαταλείψουν το εργοστάσιο και τις αποθήκες με αποτέλεσμα την ικανοποίηση του πελάτη αφού το σύστημα λειτουργεί άψογα μετα την εγκατάσταση.
Το λογισμικό καθιστά δυνατή την προσαρμογή παραμέτρων του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου σε πολύ μεγάλη κλίμακα.
Εκτός από τη διόρθωση λόγω του κενού στην πολλαπλή εισαγωγής, ο εγκαταστάτης μπορεί να ρυθμίσει τη δόση του υγραερίου όσον αφορά στο επίπεδο RPM.
Είναι επίσης δυνατή η ρύθμιση της δοσολογίας του μίγματος για κάθε κύλινδρο ξεχωριστά και δυνατότητα προθέρμανσης εγχυτήρων υγραερίου πριν από την μετάβαση.
Το OSCAR-N kit έχει περάσει τις δοκιμές Abgasgutachten (όσον αφορά εγκρίσεις τύπου ECE 115) και θα μπορούσε να τοποθετηθεί επί του εδάφους της Γερμανίας. Με αυτό τον τρόπο διευρύνουμε ακόμα τον κατάλογο των αυτοκινήτων που περνούν με επιτυχία τις απαιτητικές εξετάσεις.Με αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουμε την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογική πρόοδο του συστήματος μας.
Το OSCAR-N OBD/CAN kit περιλαμβάνει:
  • LPG / CNG ελεγκτής έγχυσης «OSCAR-N OBD/CAN με έκδοση σε 4, 6 ή 8 κυλίνδρους
  • Εξομοιωτής με σύρματα τα οποία είναι εξοπλισμένα με βύσματα τύπου Ευρώπη Bosch (SA144) , ή ιαπωνικά (SA144J),
  • Αισθητήρας πίεσης και κενού
  • Αισθητήρας θερμοκρασίας
  • Επιλογή καυσίμου μέσω διακόπτη με πλήρης ένδειξη υγραερίου
  • Βομβητή
  • Δείκτης επιπέδου υγραερίου με σύρμα
  • Εγκατάσταση και εγχειρίδιο
  • Μικρά στοιχεία στερέωσης
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!